Ik ben 500 en heb cup E

Ik ben 500 en heb cup E

Ik zie er toch nog wel goed uit? heb een goeie cup D/E en ben ook van onder lekker kaal. ik ben een jonge oma die er nog zin in heeft. ik ben nu drie jaar geschieden en wil graag lekker los gaan. Wie wil mij een keer in bed hebben? ik ben voor veel in en wil ook graag nieuwe dingen uitproberen.

Ik ben 500 en heb cup E
Gaat de liefde van de man echt door de maag?

Gaat de liefde van de man echt  door de maag?

Omdat ik geen keukenprinses ben en toch graag gezond leef eet ik het liefst bij vrienden en familie. Nu denk jij misschien … “wat een luie vrouw” Dat is niet juist, ik ben niet lui maar vind het saai om alleen te koken en eten. Wat ik ook leuk zal vinden is iemand te vinden die het mij wil leren en ook andere leuke dingen met mij wilt doen.
Ben jij de kok die mij wegwijs kan maken in de keuken? Dan heb ik ook heus leuke verrassingen voor jou.

Gaat de liefde van de man echt  door de maag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *