Ik hou er van, jij ook?

Ik hou er van, jij ook?

Heeft er iemand zin in een geil afspraakje met mij? Ik ben voor veel dingen in, en wil ook nog van alles uit proberen. Dus als jij denkt dat je nog een wilde fantasie met mij wilt delen dan zeg ik zeker geen nee. Ik heb wel al wat ervaring, maar nog niet heel erg veel helaas. Ik wil zo graag, want ik hou ervan. Durf je?
Lekkere tongzoen van Lenna

Ik hou er van, jij ook?
Laat mij niet langer lijden…

Laat mij niet langer lijden...

Zo onderhand begin ik mezelf toch wel aardig wanhopig te voelen. Ik verlang zo naar de zomer en het uitgaan of op een terrasje zitten. Ik hou niet van kroegentochten of disco’s en wil romantiek en ontspanning. Omdat het er nog niet naar uit ziet dat die gezellige dagen weer snel komen, zoek ik specifiek naar een leuke man die in de weekenden bij mij zou willen komen. Woon jij ook op jezelf en op een leuke locatie, dan mag je mij uiteraard ook uitnodigen. Zolang we het maar leuk en gezellig kunnen hebben. Kom je snel?

Laat mij niet langer lijden...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *