Ik zoek een mannelijke reisgenoot.

Ik zoek een mannelijke reisgenoot.

Ik ben Tatiana en ik zoek eigenlijk een reisgenoot en een mooie vriendschap. Ik reis erg graag en tot nu toe ben ik vaak alleen geweest. Het is natuurlijk veel gezelliger om samen te gaan. Ik kan beter met mannen dan met vrouwen omgaan daarom zoek ik een man die met mij mee wil. En wie weet word het nog iets tussen ons haha. Lijkt het je leuk?

Ik zoek een mannelijke reisgenoot.
Ik mis een vriendje

Ik mis een vriendje

Mijn man is 10 jaar geleden overleden en sinds dien alleen. Na een lange rouw periode en de geboorte van mijn kleinkind ben ik er achter gekomen dat ik erg somber was. Ik vind het tijd voor een nieuwe start en een positieve wending in mijn leven. Ook mis ik de intimiteit en een maatje. Word jij mijn maatje?

Ik mis een vriendje
Fysieke aandacht gezocht

Fysieke aandacht gezocht

Noem mij gerust een ontrouwe vrouw, maar wat zou jij doen wanneer je totaal geen fysieke aandacht krijgt? Mijn man kijkt liever tv, tot de late uurtjes, als met mij in bed stoeien. Daarom zoek ik hier een man, die houdt van grote borsten en lekkere vrouwelijke vormen, die graag iets vast te pakken heeft. Een man die in is voor een seksrelatie en die het ziet zitten om regelmatig afspreken. Zit jij thuis ook in een sleur met je seksleven, laten we dan eens kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Kus Irene

Fysieke aandacht gezocht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *