Ja ik heb die stoute schoenen nu aan. En jij?

Ja ik heb die stoute schoenen nu aan. En jij?

Hallo mannen, en ja ook ik zal maar met de tijd meegaan en kijken of ik je dan kan vinden via deze weg. Waarom ik zoekende ben? Ik ben al heel lang single en heb een eigen zaak, dus druk druk. maar dan opeens besef je dat als je in de avond alleen thuis komt je toch wel het babbeltje en de gezelligheid en warmte mist. Niet dat ik zeg laten we direct in dat diepe springen. Maar ik sta open voor meer. Maar na lang alleen te zijn geweest is dit alles wel weer even wennen, misschien help jij me dan over die drempel heen? Ik kijk er erg naaruit om weer heerlijk te gaan genieten.Liefs Jane

Ja ik heb die stoute schoenen nu aan. En jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *