Kom jij mij stiekem verwennen?

Kom jij mij stiekem verwennen?

Hallo!
In mijn jongere jaren heb ik wel eens eerder het bed gedeeld met een ander dan mijn toenmalige partner. Ik weet wat voor het gevoel het mij gaf toen ik discreet afsprak voor ondeugende dates met een ander en dat gevoel wil ik weer herleven! Deze vriend zegt dat hij het goed vindt, maar ik geloof er niks van. Ik wil hem verder ook geen verdriet doen, dus wil ik het wel graag discreet houden. Jij ook?
Liefs Dafne

Kom jij mij stiekem verwennen?
Mag ik jouw bed(b)engel worden?

Mag ik jouw bed(b)engel worden?

Weekenden zijn er voor om leuke dingen te doen. Wat dacht jij van een dag in bed? Lekkere hapjes en drankjes mee en alleen genieten van elkaar. Wanneer dit goed bevalt kunnen we het ook vaker doen.Wat ik in jou hoop te vinden is een heerlijke vrijer die waarde hecht aan passievol genieten met een voorspel.X Melanie

Mag ik jouw bed(b)engel worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *