Man voor intiem contact

Man voor intiem contact

Dag mannen. Ik heet Desiree, gescheiden, en heb natuurlijk ook mijn behoeftes en zoek ik via deze weg een leuke vent die ook op zoek is naar intiem contact. Altijd met jezelf spelen is ook niet altijd even leuk. Ik vind het ook leuk om samen leuke dingetjes te ondernemen zoals uit eten gaan enz. Zie je het zitten en lijkt het je leuk om samen wat leuks te ondernemen en intiem te zijn met elkaar? Dan hebben wij misschien een match.

Man voor intiem contact
Ben jij lief en singel?

Ben jij lief en singel?

Inmiddels ben ik zo’n drie jaar alleen met mijn dochter en heb mijn verleden een plekje weten te geven. Wat ik gewoon ontzettend mis, is een leuke gezellige man om het leven mee te delen. Voor mij hoort daar ook seksuele aantrekkingskracht bij, maar dit mag niet de insteek zijn. Graag dus alleen single mannen. Groetjes Suzan.

Ben jij lief en singel?
Soms ben ik niet zo lief!

Soms ben ik niet zo lief!

Hallo mannen van Nederland, mijn naam is Madelief, en ik snap nog steeds niet waarom mijn ouders mij zo genoemd hebben, wat ik ben echt niet zo onschuldig als ik er uit zie! Nu kan ik mij voorstellen dat je daar wel eens achter wil komen?
Dan moet je mij maar gewoon een bericht sturen!

Soms ben ik niet zo lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *