Meer dan een vluggertje?

Meer dan een vluggertje?

Ik ben gewoon op zoek naar seks. Wel de lusten, niet de lasten, misschien voor vaker, misschien ook niet. Je kan met mij alle kanten op, sta voor veel open, maar niets moet, alles mag. Ik ben wild en teder en zoek dat ook!
Ben jij op zoek naar seks, wel de lusten, maar niet de lasten? Je bent geil en wilt meer dan even snel een vluggertje en houd van wild en teder? Wacht dan niet te lang!

Meer dan een vluggertje?
Wil jij genieten van een romantisch etentje

Wil jij genieten van een romantisch etentje

Ik ben gek op koken en mijn droom is dan ook om lekker romantisch met een andere man te genieten van mijn kookkunsten, en dan als toetje lekker fruit met slagroom, of weet jij wat je daar nog meer mee zou kunnen doen? Dat laat ik dan aan jou over, dan zorg ik voor het hoofdgerecht en jij voor het nagerecht, afgesproken?

Wil jij genieten van een romantisch etentje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *