Met aangename sexy lusten

Met aangename sexy lusten

Ik ben het geloof in de liefde niet verloren, maar opslag verliefd worden overkomt mij niet meer zo snel. Wel wil ik me weer sexy voelen en mezelf ongeremd kunnen blootgeven.Het gevoel van beminnen met aangename sexy lusten weer ervaren.Er moet wel een klik zijn, het gevoel hebben dat verliefdheid een kans mag hebben.Dat met jou ervaren en voelen en zien waar dat dan heen gaat.Dus Kanjer mag ik me door jou weer sexy voelen?-X- Renate

Met aangename sexy lusten
Vind je dit niet gek?

Vind je dit niet gek?

Ik heb een relatie en een leuke baan, een mooi huis en ook geen gebrek aan materie. Maar het voelt alsof ik alleen nog maar de keukenprinses mag spelen. Direct na het eten hangt meneer in de sportschool en in de weekenden gaat hij met vrienden vissen. En wat ik misschien helemaal niet mag vertellen, is dat de middelen die hij gebruikt om spieren te krijgen, niet op iedere plek goed werken. Nu zoek ik mijn pleziertje wel buiten de deur en wil gewoon een warme en eerlijke man vinden.Is dat zo gek?

Vind je dit niet gek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *