Praatjes vullen geen gaatjes dus gaan we afspreken?

Praatjes vullen geen gaatjes dus gaan we afspreken?

Hallo mannen is er hier toevallig een man die er van houdt als een vrouw de touwtjes in handen neemt? Want ik hou er van om de touwtjes in eigen hand te houden en jou van top tot teen te verwennen. Alles is bespreekbaar als we maar niet te veel gaan praten want de praatjes vullen geen gaatjes 😉 En met praten komen we beide niet aan onze trekken dus zoek een man die ook meteen voor actie wilt gaan.

Praatjes vullen geen gaatjes dus gaan we afspreken?
Bij mij blijft het niet bij een fantasie

Bij mij blijft het niet bij een fantasie

Ik lig in mijn bikini in de zon en jij bent die man die langsloopt en net even te lang blijft kijken. Voor je het weet vraag ik je of je mijn rug wilt insmeren. (met alle bedoelingen van dien.) Zou je daarop ingaan of zou je verder lopen en niet meer omdraaien? Ik ben benieuwd of ik iets van je ga horen. Groet! Pearl

Bij mij blijft het niet bij een fantasie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *