Waag jij de stap met mij?

Waag jij de stap met mij?

Na jaren in Hongarije gewoond te hebben met mijn grote liefde is daar helaas abrupt een einde aan gekomen:( ik moet hier weer opnieuw beginnen dus maar eigenlijk geen trek in een vast iets. Daarom alleen voor seksuele activiteiten! Gewoon lekker spontaan en genieten van elkaars lijf en natuurlijk lekker zoenen want daar ben ik namelijk verzot op! Zo ben ik maar aan het denken en denken en dacht ik ga gewoon de stap wagen , dus leuke lekkere man die interesse heeft? Leer me dan kennen en we zien waar het schip gaat stranden 😉

Waag jij de stap met mij?
Voor heel veel in!!!

Voor heel veel in!!!

Ja ik ben een sletje en als je daar problemen mee hebt moet je maar even verder surfen.Hou je van een vriendin die zich sletterig in bed gedraagt dan heb je aan mij een goeie. Ik ben dan ook niet een slet ten opzichte dat ik het met iedereen doet, nee in een relatie ben ik juist heel erg trouw aan mijn vriendje, maar sta wel voor alles open om met hem te doen in bed. Wil dan ook nog wel een vriendin uitnodigen om mee te doen. Verder hou ik van piercing, tatoeages en van speeltjes. Kijk wel uit want ik ben voor heel veel in!

Voor heel veel in!!!
Heerlijk genieten?!

Heerlijk genieten?!

Aan de buitenkant zie ik er heel gelukkig uit. Ben getrouwd, heb 2 schatten van zonen. Al kom ik wel wat te kort thuis. Mijn man reist veel voor zijn werk en die zie ik soms weken niet. Ik mis dan echt de intimiteit en zoek via deze weg iemand met wie ik heerlijk kan genieten in bed als hij er niet is.
Als jij iemand bent die het niet erg vindt om met een getrouwde vrouw het bed in te duiken en hier discreet mee om kan gaan, laat dan een berichtje achter. Alleen zo maak je kans om lekker met mij tussen de lakens te eindigen.
Hopelijk lees ik snel iets van jou,
Manuela

Heerlijk genieten?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *